top of page

Det här är Informind

Informind skapades med insikten att marknadschefer inom B2B vill få bättre kontroll på digitala marknadsaktiviteter.

"Vi fick ständigt höra hur svårt och tidskrävande det är att ta reda på vilka kanaler som presterar bäst. Vad en konvertering eller ett lead per kanal kostar. Att kartlägga och förstå LAC (Lead Acquisition Cost) . Vad det kostar skapa ett lead in till en säljorganisation?"
- Philip Otter.
Fästpunkt 1
Informind process.jpg

Marknadschefer inom B2B  ser de ökade möjligheterna med att mäta marknadsinsatser. Detta resulterar i att marknadsavdelningar vill fånga in mer information från samtliga kanaler.

 

Tack vare Informinds analysverktyg får marknadsavdelningen ett databaserat beslutsunderlag för att kunna optimera marknadsföringsinsatserna samt ett underlag att ta med till VD och ledningsgrupp.

 

Att kunna redovisa vad det kostar att få in ett lead till bolaget är högst relevant för att kunna jobba tillsammans mot ett större mål. Vårt analysverktyg hjälper dig med denna uträkning och underlag.

Om marknadsavdelningen inte har koll på sin Lead acquisition cost resulterar detta bara i rena gissningar och det blir därför svårt att få en större budget. Samt om marknadsavdelningen inte har koll på detta. Vad kostar detta för bolaget i form utav bortkastade pengar på aktiviteter som inte genererar något resultat.

 

Som du hör är vi passionerade för att hjälpa dig hela vägen i att förstå hur du ska arbeta med försäljning och marknadsföring i det digitala landskapet. Vi vill ge våra kunder största möjliga insikt till lägsta kostnad. Vi gör detta genom att kombinera en smart plattform med duktiga konsulter. 

Vi som har grundat Informind har lång erfarenhet av digital marknadsföring, systemutveckling och rådgivning. Vi skapade Informind för att maximera kundens insyn och kontroll över digital marknadsföring. Detta utan att behöva göra stora investeringar i mjukvara och konsultstöd.

Vi sitter i fina lokaler på United Spaces vid Stockholms Centralstation.

Kom förbi och ta en kaffe med oss!

- Teamet på Informind

Screenshot 2023-01-04 at 14.58.41.png

Möt Informind

Patrick Boström, Business Transformation1.jpg

Patrick Boström

Försäljningsansvarig

Philip Otter.jpeg

Philip Otter

Försäljningsansvarig

Rasmus Bengtsson.jpeg

Rasmus Ganslandt

Försäljningsansvarig

header_edited.jpg

Daniel Wren

Försäljningsansvarig

Försäljning

Per Lindhe.jpeg

Per Lindhe

Admin & ekonomi

Emma Wretman

Emma Wretman

Customer success manager

Admin

1595240306099.jpeg

Gabriel Nordeborn

Utvecklingsansvarig

1668715917597.jpeg

Rickard Dag & Natt

Frontend

1625211566895.jpeg

Johan Sebring

Frontend

Screenshot 2023-02-17 at 08.41.28.png

Fredrik Lange

Backend

Utveckling

Fästpunkt test

Vill du veta mer om hur vi släpper lös kraften från er data?

Boka en demo med oss så går vi igenom hur verktyget fungerar, samt hur vi kan maximera värdet av er data. Vi hjälper er hela vägen från datainsamling, visualisering och till hur ni ska implementera förändringar i er marknadsföring.

Tack för att du hör av dig!

bottom of page